Zondag 20November / 60 Bands & Artiesten /
18 Awards / Food Diverse keukens /
Kunst A world of Art by SLM / Sport Panna Toernooi
Sranan mi lobi yu

Huisregels

1. De organisatie kan alleen geldigheid van de tickets garanderen wanneer deze via de officiƫle verkoopkanalen zijn gekocht. De officiƫle verkooppunten zijn hier te vinden. Wanneer de bezoeker de ticket heeft laten scannen bij binnenkomst dan is hij niet meer geldig.
2. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd worden.
3. De organisatie kan bij entree vragen om een geldig paspoort of identiteitskaart.
4. Het is verboden mee te nemen: eigen drank, alcoholische drank, camera’s, drugs, plastic flesjes, vuurwerk, wapens. In het geval dat een bezoeker dergelijke producten meeneemt dan heeft de organisatie het recht de toegang te weigeren.
5. De organisatie hanteert een zero tolerance beleid met betrekking tot aggressie, overmatig alcoholgebruik en ongewenste intimiteiten jegens onze bezoekers en onze medewerkers.
6. De leeftijdsgrens van de verkoop van tabak en alcohol is 18 jaar. Alcoholgebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan.
7. Het programma van de artiesten kan veranderen. De organisatie kan het programma veranderen indien nodig. Bij afgelasting van artiesten zal de organisatie zijn best doen om een vervanger te organiseren. De tickets worden dan niet terugbetaald.
8. Van een bezoeker wordt verwacht dat hij zich aan de regels houdt.
9. Het is alleen toegestaan om te roken op de aangewezen plekken. Dat geldt voor alle soorten tabak en e-sigaretten.
10. De organisatie heeft de rechten van het event, inclusief video’s, muziekopnames en andere media-uitlatingen. Meer informatie is te verkrijgen bij onze persafdeling.
11. Als het evenement verplaatst/afgelast moet worden door redenen waar de organisatie geen invloed op heeft dan heeft de organisatie het recht om dat te doen. Als het evenement wordt afgelast door redenen waar de organisatie wel invloed op heeft dan heeft u als bezoeker recht op een teruggave van uw ticket.
12. Het betreden van het evenement en de daar bijbehorende activiteiten zijn voor eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor elke schade van welke vorm dan ook.
13. Wanneer er niet aan deze huisregels wordt gehouden is de organisatie gerechtigd om actie te ondernemen om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. De organisatie heeft het recht om mensen met een ongeldig ticket te weigeren. Indien nodig is de organisatie ook gerechtigd om bezoekers die de wet overtreden over te dragen aan de politie.

Brasa Dey Festival

Brasa staat voor de omhelzing, je omarmt de mensen om je heen. Tijdens het Brasa Dey Festival staat die gedachte centraal. Bedrijven, vrienden, familie, kennissen of verre bekenden, het maakt niet uit.

Op 20 november 2016 zal alles in het teken staan van de Brasa.

Zie meer >

Brasa Dey festival 201