Zondag 20November / 60 Bands & Artiesten /
18 Awards / Food Diverse keukens /
Kunst A world of Art by SLM / Sport Panna Toernooi
Sranan mi lobi yu

Brasa Dey 2016

Dit jaar keren we terug in Rotterdam Ahoy met het grootste Surinaamse onafhankelijk­heidsfeest: “Brasa Dey Festival”. Op 20 november 2016 gaan de deuren open voor het groot Surinaams volksfeest. Wij zijn trots dit feest te mogen organiseren voor het Surinaamse volk en alle mensen die betrokkenheid hebben bij en warme gevoelens koesteren voor ons mooie Suriname. De voorbereidingen zijn in volle gang. Deze tweede editie wordt leuker, gezelliger en mooier dan vorig jaar.

Inspirerend en motiverend was de massale opkomst van het publiek tijdens de eerste editie van Brasa Dey in Ahoy Rotterdam en de sfeer die samen met de artiesten geschapen werd. Ahoy barstte uit zijn voegen! Het was één van de momenten waarop een ieder trots was een Surinamer te zijn. Ahoy was ‘the place to be’!
Voor dit Brasa Dey Festival 2016 zijn we druk bezig met de artiesten en het programma van de dag.

Belangrijke informatie

Programma

Vier met ons het Brasa Dey Festival in Ahoy op zondag 20 november 2016 met diverse stands, eten, activiteiten, muziek, artiesten en nog veel meer. Volg ons via www.brasa-dey.nl of via social media qua programmering en line-up.

Artiesten

Zodra de artiesten officieel bevestigd zijn zullen deze hier worden vermeld. Volg ons via www.brasa-dey.nl of via social media qua programmering en line-up.

Parkeren

Het is mogelijk om bij Ahoy Rotterdam te parkeren. Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen en het kost € 12,50 (dagtarief). Zorg ervoor dat je op tijd bent, want vol is vol. Het is mogelijk om met het Openbaar Vervoer te komen. Vanaf station Zuidplein is het vijf minuten lopen naar het Brasa Dey Festival in Ahoy Rotterdam. Plan uw route hier.