Zondag 20 November / 15 Awards / 8 Workshops 25 Bands & Artiesten / 25 Eet Stands 10 Sport
/15 Kunstenaars
Het beste wat surinamers te bieden hebben

About

FAQ


 • Kan ik mijn muntjes inwisselen na het event of voor een ander event gebruiken?
 • Kan ik gratis parkeren bij Ahoy?
 • Hoe kan ik betalen op het event?
 • Wat is het adres van Brasa Dey Festival?
 • Kan ik zelf eten en drinken meenemen?
 • Zijn er lockers aanwezig?
Kan ik mijn muntjes inwisselen na het event of voor een ander event gebruiken?

Nee, gekochte muntjes zijn niet meer te retourneren. De muntjes zullen na het evenement de waarde verliezen. Het inwisselen van ze is ook niet mogelijk.

Kan ik gratis parkeren bij Ahoy?

Nee, het is niet mogelijk om gratis te parkeren bij Ahoy. In Rotterdam is het vrijwel overal betaald parkeren. Bij Ahoy is er een parkeerplaats waar voor € 12,50 per dag geparkeerd kan worden. Let wel op dat er beperkte plekken zijn.

Hoe kan ik betalen op het event?

Op het evenement kunnen er munten worden aangeschaft bij de daar voor aangewezen muntverkooppunten. Daar kan met contant of met pin betaald worden. Let wel op: gekochte munten kunnen niet meer ingeruild worden.

Wat is het adres van Brasa Dey Festival?

Het adres van Brasa Dey Festival is Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam. Het evenement zal plaatsvinden in evenementenhal Ahoy.

Kan ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen drankjes en eten mee te nemen. Op het evenement is er meer dan voldoende gelegenheid om deze aan te schaffen bij de diverse stands.

Zijn er lockers aanwezig?

Ja, er zijn beperkte lockers aanwezig in Ahoy. Hierbij geldt wel vol is vol. De lockers zijn eigendom van Ahoy Rotterdam en Brasa Dey Festival is daar niet verantwoordelijk voor.

 • Is Ahoy bereikbaar met het openbaar vervoer?
 • Kunnen kinderen mee?
 • Waar kan ik tickets kopen?
 • Kan ik ergens anders mijn tickets kopen?
 • Is het gebruik van de toiletten gratis?
 • Hoe kan ik betalen op het event?
Is Ahoy bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Ahoy is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Zuidplein is het slechts vijf minuten lopen naar Ahoy, Rotterdam.

Kunnen kinderen mee?

Ja, iedereen is bij ons welkom. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt een reductietarief. Let wel op dat aan de deur dan om een identiteitskaart gevraagd kan worden.

Waar kan ik tickets kopen?

De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar op onze website www.brasa-dey.nl. Andere websites of kanalen zijn niet officieel. Wil je zeker weten dat je een geldig kaartje koopt, koop dan ten alle tijden via onze officiële website.

Kan ik ergens anders mijn tickets kopen?

De organisatie is niet verantwoordelijk voor de verkoop/aanschaf van illegale tickets. Om te voorkomen dat je een illegaal ticket bemachtigd, koop altijd via de officiële website: www.brasa-dey.nl.
We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat tickets die buiten de website worden verkocht geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Is het gebruik van de toiletten gratis?

Nee, Ahoy hanteert een kleine vergoeding voor de toiletten. Dit gaat buiten de organisatie om en zijn wij niet verantwoordelijk voor.

Hoe kan ik betalen op het event?

Indien u nog een vraag heeft die hier niet vermeld staat dan kunt u ons dit kenbaar maken door middel van het contactformulier of bel ons: 010 – 292 19 02